Podatki so shranjeni samo v tem telefonu. Če počistite podatke brskalnika ali zamenjate telefon, jih izgubite — zato občasno kliknite »Shrani podatke«.
Za en dan pusti »Do« prazno. Za dopust izberi prvi in zadnji dan.